Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobb felhasználói élményt nyújtsunk Neked. További információk »



Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat


1. Adatvédelmi szabályzat célja

Az Adatvédelmi szábályzat tartalmazza a TIN-VALK TRADE Kft. (székhely: 9022 Győr Rákóczi Ferenc utca 36. 3/31., cégjegyzékszám:08-09-023824, adószám: 23995725-2-08) adatkezelési, adatvédelmi elveit.

A TIN-VALK TRADE Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) a vdigital.hu weboldalra (továbbiakban: Weboldal) látogató, az ott regisztráló és vásárló felhasználók (továbbiakban: Felhasználók) adatait kezeli.

A szabályozás célja, hogy a Szolgáltató által üzemeltetett Weboldal használata során biztosítsa a Felhasználók jogait a személyes adataik gépi feldolgozása során.



2. Adatkezelő

» Név: TIN-VALK TRADE Kft.
» Székhely: 9022 Győr Rákóczi Ferenc utca 36. 3/31.
» Telefonszám: + 36 30 811 15 99
» Email cím:  Kapcsolat



3. Kezelt adatok köre

Regisztráció és vásárlás:

A regisztrációs és a vásárlási folyamat során a Felhasználóknak a következő személyes adatait kötelező megadni:

» név
» email cím
» jelszó
» számlázási cím (név, cégnév, adószám, cím, telefonszám)
» szállítási cím (név, cégnév, adószám, cím, telefonszám)

Cookie:

Weboldalainkon cookie-kat használunk. A cookie-k olyan szövegfájlok, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy maximális kényelmet nyújtsunk Önnek, amikor meglátogatja a weblapunkat. Ebbe tartoznak például a bevásárlókosár funkciójának megjelenítésére szolgáló alapbeállítási paraméterek. A cookie egy betű/szám kombinációt tartalmaz, amely az Ön által használt böngészőt azonosítja. Ezek a sütik csak ideiglenesen tárolódnak a számítógépén, és csak akkor kerülnek át a szerverünkre, amikor Ön meglátogatja honlapunkat. Főleg egyszeri tevékenységre szolgáló sütiket alkalmazunk, amelyek nem az Ön merevlemezén tárolódnak és nyomban kitörlődnek, amikor a böngészőjét bezárja vagy ha meghatározott ideig semmit nem csinál a honlapon. 

Megtekintheti és kitörölheti a számítógépén tárolt sütiket, és ellenőrzése alatt tarthatja azok használatának módját web böngészőjének beállításai segítségével. Erről további információkat kaphat a gyártótól vagy web böngészőjének súgóján keresztül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mediamarkt.hu funkciói csak korlátozottan érvényesülnek, illetve nem elérhetők, ha Ön letiltja a sütik használatát. 

Google Analytics:

A weboldal a Google Analytics-et, a Google Inc. („Google“) webelemző szolgáltatását alkalmazza. A Google Analytics cookie-kat, az Ön számítógépén tárolt szöveges fájlokat alkalmaz, amelyek lehetővé teszik az Ön weboldal-látogatásainak elemzését. A süti által az Ön weboldal-látogatásáról létrehozott információkat a rendszer általában a Google egyesült államokbeli szerverére küldi, és ott tárolja. A Google lerövidíti az Ön IP-címét, de csak az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás egyéb országaiban. Csak kivételes esetekben fordul elő, hogy a rendszer a teljes IP-címet a Google egyesült államokbeli szerverére küldi, és ott rövidíti le. A weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat fogja felhasználni ahhoz, hogy kiértékelje az Ön weboldal-használatát, és jelentéseket állítson össze a weboldalon végrehajtott tevékenységekről, valamint további, a weboldal és az internet használatával kapcsolatos szolgáltatásokat ajánljon fel a weboldal üzemeltetőjének. A böngészője által továbbított IP-címet a Google nem kapcsolja össze egyéb Google-adatokkal. A sütik használatát böngészőszoftverének megfelelő beállításával letilthatja. A Google általi adatgyűjtést és -felhasználást (sütik és IP-cím) az alábbi linken elérhető böngésző plug-in letöltésével és telepítésével is megakadályozhatja: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

A plug-in helyett vagy mobil eszközök böngészőin kattintson erre a linkre egy letiltó süti telepítéséhez, mely a továbbiakban megakadályozza a Google Analytics keretein belül történő adatgyűjtést ezen a weboldalon. A letiltás mindaddig érvényben marad, míg nem törli annak sütijét. Ha a süti törlődött, elegendő mindössze újból a linkre kattintania. A Google Analytics felhasználási feltételeiről és adatvédelmi irányelvéről az alábbi oldalakon talál további információkat: 

https://www.google.com/analytics/terms/hu.html
https://policies.google.com/?hl=hu-HU

A Google Remarketinget, a Google hirdetési szolgáltatását is használjuk, melynek segítségével célirányos hirdetéseket jeleníthetünk meg a weboldal korábbi látogatói számára. Ez a funkció az eszközök közötti remarketinget alkalmaz, a Google AdWords és a DoubleClick alkalmazásával. Ha beleegyezését adta, hogy a Google az Ön webes és böngészési előzményeit Google fiókjához társítsa, akkor a Google az Ön Google fiókjából és a Google Analyticsből származó információkat együttesen használja fel a hirdetések testreszabására és az eszközök közötti remarketing célcsoportja adatainak meghatározására. Google felhasználóként a „Saját fiókban” adhatja meg saját hirdetési beállításait és kapcsolhatja ki a személyre szabott hirdetések megjelenítését. A Google általi adatgyűjtést és –felhasználást az alábbi linken elérhető böngésző plug-in letöltésével és telepítésével is megakadályozhatja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

Google AdWords remarketing:

Az oldalunkon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küldünk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem. Külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a felhasználó korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a felhasználónak külső szolgáltatók - közöttük a Google - partnereinek internetes webhelyein. A felhasználók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. (Azt is jelezheti a felhasználók számára, hogy a Network Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók cookie-jait is letilthatják.) 

Hírlevéllel és elhagyott kosártértesítőkkel kapcsolatos adatkezelés:

A vdigital.hu weboldalán a Felhasználónak lehetősége van önkéntesen feliratkozni a Szolgáltató hírlevelére, amely során a következő személyes adatokat adja át a Szolgáltatónak:

» Név
» Email cím
» Telefonszám
» Cím
» Weboldal használati szokások
» Hírlevéllel kapcsolatos szokások
» Vásárlási szokásaok



4. Adatkezelés célja

A Felhasználók szeméyes adatainak kezelése a megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozat alapján kerül sor, amely a Felhasználók kifejezett hozzájárulásával történik a vdigital.hu weboldalon keresztül. A Felhasználók a hozzájárulásukat a Weboldal használatával, regisztrációval és a szükséges adatok megadásával adják meg.

Az adatok kezelésének a célja, hogy a Weboldal az elvárható szolgáltatásokat nyújtsa. Az adatok kizárólag a rendelések teljesítésére, a megrendelt árú kiszállításra, számlázásra és kapcsolattartásra kerülnek felhasználásra. Amennyiben a Felhasználók hírlevél feliratkozók, akkor hírlevelek kiküldésére is felhasználhatóak személyes adatai.

Az automatikusan rögzített adatok statisztikai, informatikai fejlesztési és a Felhasználók jogainak védelmi célját szolgálja.

A Szolgáltató által tárolt személyes adatokat a fent leírt célokon kívül másra nem használhatja, harmadik félnek át nem adhatja - kivétel a kötelező erővel rendelkező törvények esetén - a Felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.

A Szolgáltató a vdigital.hu weboldalon megadott adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok hitelességéért kizárólag a Felhasználók felelnek.



5. Adatkezelés időtartama

A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációs űrlap elküldésekor kezdődik és és annak kérelemre történő törléséig tart. Az adatok törlését telefonos vagy email elérhetőségeink egyikén kérelmezheti, melyet a Szolgáltatónak kötelessége maradéktalanul elvégezni.

Hírlevél adatok kezelése a leiratkozásig tart. A Felhasználók bármikor leiratkozhatnak a hírlevélről az üzenetben egyértelműen megjelenő leiratkozás opcióval, a regisztrált tagok pedig megtalálják saját fiókjukban a leiratkozás lehetőségét.



6. Adatokat megismerők köre

Az adatokat elsődlegesen a Szolgáltató illetve a Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem tehetik közzé, harmadik félnek nem adhatják át.

A Weboldal rendeltetésszerű működtetése céljából a Szolgáltató adatfeldolgozókat (rendszerüzemeltető, futárszolgálat, számlázó rendszer, könyvelő) vehet igénybe.

Adatfeldolgozók:

» UPS Magyarország Kft. 2220 Vecsés, Lőrinci utca 154.  futárszolgálat
» Octonull Kft. 1085 Budapest, József körút 74. I. em. 6. számlázás

A TIN-VALK TRADE Kft. a Felhasználók személyes adatait nyomon követhető módon és a jogszabályoknak megfelelően kezeli. A fentieken túl a személyes adatokat harmadik személyeknek csak és kizárólag az Felhasználók hozzájárulása esetén továbbítjuk, és csak hatósági megkeresések esetén adjuk ki.



7. Felhasználók jogai

A Felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt személyes adatokról.

A Szolgáltató a Felhasználó kérésére köteles tájékoztatást adni az általa kezelt adatokról, az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

A Felhasználó az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja jogait:

» Levelezési cím: 9022 Győr Rákóczi Ferenc utca 36. 3/31.
» Ügyfélszolgálat: Kapcsolat

A Felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait a Felhasználó a Weboldalon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

A Felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. 

A Felhasználó az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján a következő hatóságokhoz fordulhat jogai érvényesítéséhez:

» Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) 
» Illetékes Bíróság

Amennyiben a Felhasználó szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.



8. Egyéb rendelkezések

Szolgáltató rendszere a Felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze az Felhasználó által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

A Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot a Felhasználók Weboldal felületén történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználók a Weboldal további használatához el kell fogadnia a módosításokat, a Szolgáltató által, a Weboldalon biztosított módon.



Győr, 2018. április 20.

Scroll