Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél jobb felhasználói élményt nyújtsunk Neked. További információk »

 

Futárszolgálat

A TIN-VALK TRADE Kft. termékeit futárszolgálat szállítja. A csomagok kiszállításának állapotát webshopunkban tudja nyomon követni.

A hétköznap 14.00 óráig leadott rendelések, a következő munkanapon kerülnek kiszállításra (általában délelőtt). A webáruházunkban megadott e-mailcímre értesítést küldünk, melyben megtalálja a futár telefonos elérhetőségét, ahol csomagjának kiszállításáról bővebb információt kaphat.

Ütemezett kiszállítás: Webáruházunkban lehetőség van ütemezett (késleltetett) kiszállításra, ezzel a rendelés napjától maximum 3 munkanappal el lehet tolni a kiszállítás dátumát. Az ilyen jellegű igényét a megrendelés folyamán a “Megjegyzés” mezőben kell feltüntetni.

Az ütemezett kiszállításnál nincs lehetőség napszak, esetleg pontos idő megadására, hogy mikor érkezzen a futár. Csak munkanapra kérhető kiszállítás!

Termékeink szállítási díja, 100.000 Ft összérték felett ingyenes, alatta bruttó 3.000 Ft.

A termékeinket értéktől függetlenül értékbiztosítással postázzuk, káresemény esetén a biztosító téríti meg a kárt cégünknek, az összeg beérkezése után cégünk 48 órán belül visszautalja a termék árát a vevőnek. A kárügy lezárásáig (amíg nem fizeti ki a biztosító) nem tudjuk vissza fizetni a vevőknek a sérült termékek árát! A kárjegyzőkönyvet a Futárszolgálat munkatársai veszik fel a kiszállítási címen. Ilyen esetben a vevőnek kötelező megőriznie a teljes csomagolást ás a készüléket olyan állapotban, ahogy megkapta azt. A kárügy lezajlásának ideje nem a cégünkön múlik, a kárügy lebonyolítását a Futárszolgálat munkatársai végzik.

 

 

Személyes átvétel

TIN-VALK TRADE Kft. lehetőséget biztosít személyes átvételre telephelyén. Telephely címe: 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 10. Személyes átvételi szándékát a + 36 70 617 70 42 telefonszámon jelezni szükséges, hogy kollégáink zökkenőmentesen tudják Önt kiszolgálni. A vásárolt temékek személyes átvétele minden esetben díjmentes.

Scroll